Gratis interieuradvies voor jouw nieuwbouwwoning bij Gommeren

Heb je een nieuwbouwproject op het oog? Leuk! Er is veel (technisch) werk waarmee je wordt overladen: welke kleur komt er op de muur en welke raamdecoratie past het beste bij jouw woonstijl? Wij helpen je graag bij deze vragen, maar ook met advies ov...
Lees meer

Technisch interieuradvies van A tot Z voor jouw nieuwbouwhuisBeekkwartier Roosendaal
Beekkwartier Roosendaal

Het Beekkwartier in Roosendaal ligt aan de westkant van Stadsoevers tussen de wijk Westrand en de Noordlaan en heeft een groen karakter. Je kunt wonen in appartementen in een stedelijke sfeer aan het Zwaaigat en meer ontspannen wonen aan de groene Beekzone en Beekarmen. De woningen liggen in een afwisselende lijn, dat een speels effect in de straat geeft.

Volgens de planning zal de officiële start van de bouw in het najaar van 2022 gaan plaats vinden en waarschijnlijk begin 2024 ontvangen de eerste bewoners van dit prachtige project de sleutel.

Binnenkort zal fase 2 in de verkoop gaan. Meer informatie kun je vinden op www.beekkwartier.nl

Vlietkwartier Roosendaal

Vlietkwartier Roosendaal

Het vijfde bouwplan in Stadsoevers is het Vlietkwartier. Hier komen 53 eigenzinnige woningen tussen de Noordlaan en de Vliet. Met statige herenhuizen aan de Vliet en intieme stadswoningen binnenin het Vlietkwartier.

Volgens de planning zal de verkoop medio 2022 plaats vinden, de overige mijlpalen zijn nog niet bekend. Meer informatie kun je vinden op www.vlietkwartier.nl

Kademeester Roosendaal

Kademeester Roosendaal

Levendig wonen Aan de Roosendaalse Kade in Stadsoevers verschijnt het aantrekkelijke tweedelige woongebouw Kademeester. Kademeester biedt een heerlijke setting om je te te onthaasten, mensen te ontmoeten en jezelf volledig te ontspannen. Heb jij gekozen voor een gelijkvloers appartement met een privé terras aan de groene stadse binnentuin? Of ga jij genieten van het uitzicht over de ontwakende stad in een appartement op de 1e of 2e etage? Of he bij misschien gekozen voor een luxe penthouse met een privé terras op de daktuin. Binnenkort ontvang jij al de sleutel van je mooie paleis, wil je dat we meedenken over de indeling? Of heb je nog geen idee wat er voor raamdecoratie kan op de aluminium kozijnen? Wij helpen je graag!

Kademeester is 100% verkocht en zal opgeleverd worden in de zomer van 2022. Meer informatie kun je vinden op www.kademeester.nl

de Hof Roosendaal
de Hof Roosendaal

Het voormalige stadsarchief van de Gemeente Roosendaal aan De Markt, in hartje centrum, wordt getransformeerd tot duurzaam wooncomplex met 34 huurappartementen. Vanwege de uitstekende ligging, nabij alle denkbare voorzieningen, is De Hof dé ideale plek voor een verfijnde woonbeleving.

Dankzij grote raampartijen en veel daglicht, wordt het “binnen-buitengevoel” gecreëerd. De meeste voordeuren liggen aan deze daktuin, zo ervaar je een groene en rustige woonomgeving, terwijl je in hartje centrum woont. Genieten van de avondzon op één van de zitelementen op de daktuin tussen bloemen en planten, geeft je een prettige gevoel van thuiskomen.

De sleuteloverdracht is voorzien voor kwartaal 4 in 2022. Meer informatie kun je vinden op www.dehof.eu of www.cswonen.nlNeem contact met ons op

Personal Information
Vereist
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid.