Gratis interieuradvies voor jouw nieuwbouwwoning bij Gommeren

Heb je een nieuwbouwproject op het oog? Leuk! Er is veel (technisch) werk waarmee je wordt overladen: welke kleur komt er op de muur en welke raamdecoratie past het beste bij jouw woonstijl? Wij helpen je graag bij deze vragen, maar ook met advies ov...
Lees meer

Technisch interieuradvies van A tot Z voor jouw nieuwbouwhuisBeekkwartier Roosendaal
Beekkwartier Roosendaal

Het Beekkwartier in Roosendaal ligt aan de westkant van Stadsoevers tussen de wijk Westrand en de Noordlaan en heeft een groen karakter. Je kunt wonen in appartementen in een stedelijke sfeer aan het Zwaaigat en meer ontspannen wonen aan de groene Beekzone en Beekarmen. De woningen liggen in een afwisselende lijn, dat een speels effect in de straat geeft.

Volgens de planning zal de officiële start van de bouw in het najaar van 2022 gaan plaats vinden en waarschijnlijk begin 2024 ontvangen de eerste bewoners van dit prachtige project de sleutel.

Binnenkort zal fase 2 in de verkoop gaan. Meer informatie kun je vinden op www.beekkwartier.nl

Vlietkwartier Roosendaal

Vlietkwartier Roosendaal

Het vijfde bouwplan in Stadsoevers is het Vlietkwartier. Hier komen 53 eigenzinnige woningen tussen de Noordlaan en de Vliet. Met statige herenhuizen aan de Vliet en intieme stadswoningen binnenin het Vlietkwartier.

Volgens de planning zal de verkoop medio 2022 plaats vinden, de overige mijlpalen zijn nog niet bekend. Meer informatie kun je vinden op www.vlietkwartier.nlNeem contact met ons op

Personal Information
Vereist
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid