Alle actuele aanbiedingen van Gommeren.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

40% korting op de 2e meter NL Label gordijnen

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Ontvang nu 40% korting op de 2e meter NL Label gordijnen. Kies uit vele stoffen en variaties, van transparant tot bijna verduisterend. Of kies voor naadloze gordijnen met kamerhoge stoffen. Kom binnen en vraag naar de deelnemende stoffen en voorwaarden.

2e NL Label zonwering 40% korting

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Bij aankoop van heel veel NL Label zonwering ontvang je nu 40% korting op het 2e product. Combineren mag! Kom binnen en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

2e NL Label hor 40% korting

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Je ontvangt nu 40% korting op de 2e NL Label hor. De ideale tijd voor de zomermaanden! Kom binnen en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid