Een goed ingerichte woning voelt als thuiskomen

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwbouw woning gekocht. Een feestelijk moment, maar ook het moment dat er veel op je af komt. Feitelijk koop je een huis op papier en het gevoel van de ruimtes ontbreekt. Het kan lastig zijn om keuzes te maken. Maar deze keuzes moeten wel in een korte tijd worden gemaakt. Waar komen de aansluitpunten voor de keuken? Wat is de beste plek voor de wandcontactdozen? En hoe maak je van een nieuwbouwhuis vanaf dag één jouw thuis? Een goed interieuradvies kan je helpen de ruimte optimaal in te delen en in jouw stijl in te richten. Gommeren helpt je graag met het creëren van jouw thuis. Want je huis is iets van jou en je persoonlijke smaak bepaalt of jij je thuis voelt in je huis.

Dan komt het moment dat je daadwerkelijk de sleutel van jouw nieuwe huis in handen krijgt. Het inrichten van een nieuwbouwhuis vraagt om een andere aanpak dan een bestaande woning en er komt veel bij kijken. Geen authentieke details maar wel een leeg canvas en de volledige vrije hand! Je kunt het huis naar eigen inzicht indelen. En dit gaat verder dan waar de meubels komen te staan. Misschien denk je aan een grote slaapkamer met een inloopkast of juist een efficiënt ingedeelde zolder. De sfeer, kleur, verlichting, vloer en raambekleding maken het plaatje compleet.

Komt je dit bekend voor? Ben je aan het rondkijken of heb je een huis gekocht in één van de nieuwbouwprojecten in Roosendaal en omgeving? Zoals Stadsoevers, 't Zand of de Kademeester. Dan kan Gommeren zeker wat voor je betekenen. En wanneer je de bon invult en meeneemt naar de winkel hebben we nog meer voordeel voor je.

Download hier de waardebon

Schuif bij ons aan tafel met een kop koffie voor een persoonlijk interieuradvies.

Vertel ons je interieurwensen zodat we ze kunnen vertalen naar de juiste producten voor vloer en raam.

Maak een afspraak bij ons in de winkel of bij u thuis.

Maak een afspraak voor verrassend interieuradvies.

Maar met zoveel mogelijkheden op het woongebied snappen we dat het moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Daarom helpen wij je graag. We bieden jou een luisterend oor zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk, inspirerend én verrassend interieuradvies, passend bij jouw woonwensen. Want een goed ingerichte woning voelt als thuiskomen.

Ons interieuradvies is altijd inclusief een kleurenadvies, productadvies en een stalenpresentatie en kan desgewenst worden uitgebreid met een advies bij jou thuis, het maken van een schets of moodboard. Aan jou de keuze! Hoe we jou het beste kunnen helpen en wat we voor je doen is afhankelijk van jouw wensen. Bekijk hier onze verschillende werkwijze en kijk welke aansluit bij jouw interieur vragen.

verrassend interieuradvies in ons Restylemagazine md-lg

verrassend interieuradvies in ons Restylemagazine

Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.