Sluiten

Luxaflex Twist Rolgordijnen in de regio Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch

Gommeren is de Luxaflex Twist rolgordijnen specialist

Gommeren is de erkende interieurspecialist voor Luxaflex Twist Rolgordijnen in de regio Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch. Gommeren biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van o.a. de Luxaflex Twist Rolgordijnen collectie, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe binnenzonwering. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan de winkel of als u wilt een afspraak te maken bij Gommeren bij u in de buurt.

Nieuwe Luxaflex Twist rolgordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Gommeren

Bekijk de vele mogelijkheden van Luxaflex. Gommeren biedt u de meest uitgebreide collecties Twist rolgordijnen in de regio Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch

  • Optimale controle over licht en privacy

    Twist® Rolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren. Uw Twist® Rolgordijn wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en biedt die hoogwaardige Luxaflex® kwaliteit. U kunt kiezen uit medium en brede banen.

  • Breed pallet aan kleuren en materialen

    Luxaflex® biedt vele hoogwaardige exclusieve stoffen in eigentijdse stijlen, kleuren en transparanties. Verfijnde voiles, zijdeachtige stoffen, en doeken met prachtig ingeweven metallic draden voor een exclusieve uitstraling. Nog meer variëren? Kies voor stoffen met bijzondere structuren en streeppatronen zoals de Symphony, een kwaliteit met banen in drie verschillende tinten. Een selectie van diverse stoffen is brandwerend. Zeer nuttig voor keukens, slaapkamers en projecten.

  • Bijzondere decoratieve finishing opties

    Exclusief biedt Luxaflex® een prijswinnend designsysteem met een een pearl chrome lak finish en witte, grijze, of zwarte accenten. De standaard uitvoering heeft een mooie RVS onderlat. Het Twist™ Rolgordijn is af te werken met een mooie cassette, leverbaar in de kleuren wit, aluminium of zwart.

Onze Luxaflex Twist adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Avalon Gommeren
Interieuradviseur

Adres

Kade 11
4703 GA Roosendaal

Contact

0165-541095
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Elke vrijdag koopavond tot 20.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.