Sluiten

JASNO shutters in de regio Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch.

Gommeren is de JASNO specialist

Gommeren is de erkende interieurspecialist voor JASNO shutters voor de regio Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch. Gommeren biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van JASNO, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar shutters. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren we jou een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Nieuwe JASNO shutters?

Er valt heel wat te kiezen bij Gommeren

Bekijk de vele mogelijkheden van JASNO. Gommeren biedt jou de meest uitgebreide collecties van JASNO in de regio Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van JASNO

 • Primewood shutters

  Kies voor Primewood shutters uit verschillende beits- en lakkleuren uit onze JASNO-collectie. Voor een exclusieve uitstraling van jouw shutters kies je voor de FSC®-gecertificeerde Primewood shutters van white teak. Of ga voor een persoonlijke kleur en maak je keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. Primewood shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is. Het is mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. Primewood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm, 89mm en 114mm lamellen.

 • Ecowood shutters & Ecowood plus

  De Ecowood shutters bestaan uit samengeperste houtvezels die afkomstig zijn uit milieuvriendelijke bossen. De Ecowood serie is duurzaam en voordelig. De Ecowood plus serie is verkrijgbaar in meer kleuren en is dankzij het lichtere ABS materiaal letterlijk breder inzetbaar.

 • Aqualine shutters

  De aqualine shutters dragen hun naam eer aan, ze zijn waterproof! Deze shutters zijn goed te plaatsen in vochtige ruimtes en gaan lang mee.

 • Veel maatwerkopties

  JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Bijvoorbeeld de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn de JASNO shutters zo opvallend mooi en oersterk. Bekijk hieronder alle pluspunten van onze JASNO shutters. JASNO biedt vier opties voor de montage van shutters:. Welke je kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. Wij adviseren je uiteraard en meten alles vakkundig voor je op.

Onze JASNO adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Avalon Gommeren
Interieuradviseur

Adres

Kade 11
4703 GA Roosendaal

Contact

0165-541095
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Elke vrijdag koopavond tot 20.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.