Doe het slim:doe het nietzelf

Slogan logo Dat is een goed idee!

Heb je geen idee welke woonstijl er bij je past of welke oplossing geschikt is voor jouw huis? Geen nood, onze binnenhuisadviseurs helpen je bij het realiseren van jouw woonwensen. Heb je eenmaal een vloer, behang of raamdecoratie uitgezocht, dan wil je natuurlijk dat deze goed ingemeten en geïnstalleerd wordt. Wij nemen je graag het werk uit handen. Lees meer over waarom dat een goed idee is.

1. Kom langs voor inspiratie

Je persoonlijke smaak bepaalt of jij je thuis voelt in je huis. Maar wat als je niet weet wat je smaak is? Welke gordijnen bij jouw woonwensen passen en welke raamdecoratie voldoende privacy biedt? Dan helpen onze binnenhuisadviseurs je graag. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door de nieuwste woonstijlen en een uitgebreide collectie vloer-, wand- en raamdecoratie.

2. Laat je adviseren

Tijdens een persoonlijk advies in onze winkels of bij jou thuis bespreken we jouw woonwensen. Heb je specifieke vragen of problemen, vertel ze gerust, we bieden jou een luisterend oor zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies. Wil je zeker zijn van voldoende tijd met onze adviseurs, maak dan een afspraak in de winkel of via onze website.

3. Wij komen inmeten

Voor het perfecte eindresultaat komen we bij je thuis om de vloer, de wand of het raam op van raamdecoratie komt namelijk erg nauw. De maten moeten exact kloppen, maar ook kijken we of de ondergrond geschikt is. Voor elke vloer voeren wij een vloerinspectie uit, zodat we weten wat de conditie van de vloer is en welk type ondervloer of egalisatie er nodig is.

4. Onze stoffeerders verzorgen vakkundig maatwerk

Maatwerk is een vak apart, kunnen wij beamen. Vooral in een ruimte met veel gekke hoeken, schuine muren, leidingen en hoogteverschillen wil je dat er nauwkeurig gewerkt wordt. Onze stoffeerders zijn uiterst vakkundig en gaan geen probleem uit de weg.

Juist nu

Er is geen zomer waarin we meer tijd thuis zullen doorbrengen dan de zomer van 2020. Een huis waarin je je fijn voelt is daarom nu nóg belangrijker. Een goed moment om je interieur onder handen te nemen, eindelijk die geplande renovatie, nieuwe meubelen of mooie vloer te leggen. Tijdens de Zomeropruiming in juni en juli 2020 profiteer je van verschillende acties op NL Label vloeren, zonwering, Desso en Parade tapijt. Een goed idee, juist nu! Lees meer op onze actiepagina.

Slimme interieurtips

Door regelmatig vernieuwing aan te brengen in huis, maak je optimaal gebruik van ruimtes. Een frisse kleur op de muur, nieuwe gordijnen, of vloerkleed doen al wonderen voor je interieur, maar er is meer wat je kunt doen om je interieur een boost te geven en tegelijkertijd kosten te besparen. Goed isoleren bijvoorbeeld en het nadenken over duurzame oplossingen. In de nieuwste editie van ons Style magazine vind je de nodige ideeën om je op weg te helpen. Want hoe beter je nadenkt over de toekomst, hoe meer tijd en geld je bespaart. Haal ook het maximale uit je huis en bekijk hier het magazine of haal hem gratis op bij Gommeren. Het Style magazine over slim wonen is het tweede van dit jaar. Bekijk onze andere magazines hier.


Persoonlijke afspraak

Heb je vragen over de maatregelen die we nemen tijdens afspraken? Bel of mail ons! Ook kun je een persoonlijk interieuradvies inplannen met één van onze stylisten. Zo weet je zeker dat we alle tijd en ruimte voor je hebben. Neem contact op of maak een afspraak via het afspraakformulier.

Meer wooninspiratie? Volg ons op Pinterest.