blogs
23 maart, 2022

Zes sfeermakers die je wooncomfort verhogen

Zes sfeermakers die je wooncomfort verhogen


Duurzame materialen, slimme, elektrisch bedienbare producten, thuiswerken: onze woonwensen en leefwijze is in de afgelopen jaren erg veranderd. In onze winkel krijgen we veel vragen over duurzaamheid en het verhogen van comfort in huis. Tijd om een aantal van onze beste tips op een rijtje te zetten.
 

Het gemak van slimme raamdecoratie

Verhoog je wooncomfort op afstand en ga voor elektrisch bedienbare zonwering. Het maakt je leven nét wat gemakkelijker. Met Bliss Motorisation ervaar je het ultieme gemak van slimme raamdecoratie. Door de ingebouwde accu en bluetooth verbinding heb je geen WiFi of ingewikkelde bedrading nodig. De afstandsbediening óf app doet al het werk. Stel timers of scènes in voor de gewenste lichtinval gedurende de dag, dan heb je er helemaal geen omkijken naar! Bekijk op deze pagina de werking van Bliss.

bha-2022-Q1-Gemak_00018.jpg

Mooi en praktisch PVC

Kinderen die met vieze schoenen naar binnen rennen, huisdieren met vuile pootjes of een omgevallen limonadeglas? Geen probleem. Een PVC vloer is snel vuil- en stofvrij te maken, en is bovenal erg sfeervol. De harde kunststof vloer is zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend is. Ideaal! PVC vloeren zijn verkrijgbaar in natuurlijke houtmotieven, maar ook in betonlook of met een mooie steenprint. Laat je verrassen door de vele mooie dessins! 

bha-2022-Q1-Thuiswerken_00045.jpg

Slim met tapijt

Met een vloerkleed van Desso AirMaster® haal je niet alleen sfeer in huis, het tapijt heeft meer voordelen! Door de speciale garens worden stofdeeltjes vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Dit zorgt voor minder opdwarrelend stof en een beter binnenklimaat. Ideaal voor bewoners met een allergie! Daarnaast draagt het vloerkleed bij aan een fijne akoestiek. 

bha-2022-Q1-Gemak_00035.jpg

Energiebesparende gordijnen

Nu de energieprijzen stijgen zijn we fanatiek op zoek naar energiebesparende oplossingen. Wist je dat 37% van de energie verloren gaat via ramen zonder gordijnen? Vooral met gevoerde gordijnen bespaar je een fijn bedrag op de stookkosten. Door het isolerende effect van de voering houd je op koude dagen de warmte binnen en op warme dagen blijft het huis aangenaam koel. Vooral de zwaardere voeringstoffen leveren een directe energiewinst op. Goed voor het milieu en je portemonnee.

bloghand.jpg

Duurzaam bamboo

Bamboo is een natuurlijk materiaal en een goed alternatief voor aluminium of houten jaloezieën. De plantsoort groeit snel, waardoor er minder bomen gekapt hoeven te worden. Bamboo geeft een natuurlijke, zachte uitstraling en is bovenal sterk waardoor het lang meegaat. 

bha-2022-Q1-Duurzaam_00030.jpg

Warme voeten met wollen tapijt

Door de fijne haartjes van wol houdt het tapijt warmte vast, werkt het isolerend en voelt het heerlijk zacht aan onder de voeten. Wol is een natuurlijk materiaal geeft je interieur sfeer, karakter en comfort. Daarnaast heeft het een lange levensduur. Genoeg voordelen dus!

Ben je op zoek naar meer tips over comfortabel wonen? Lees online het nieuwe Style magazine, vol informatie over ons persoonlijke advies, handige productinformatie en nieuwe trends. In de winkel helpen onze interieuradviseurs je graag met al je woonvragen. Kom langs op maak een afspraak!