blogs
28 januari, 2021

Ga voor Duette® Shades deze winter

Ga voor Duette® Shades deze winter


Kies je voor Duette® Shades, dan zit je er warmpjes bij deze winter. De isolerende binnenzonwering is als een deken voor je raam. Het zorgt ervoor dat warmte niet via de ramen ontsnapt en de kou van buiten niet binnendringt. Daarnaast bespaar je energie, is er keuze in verschillende transparanties, bedieningswijzes en montages. Ideaal! Lees meer over deze speciale raambekleding.

Energiebesparend

De juiste binnenzonwering zorgt mede voor een goede isolatie van je woning. Veel kou (in de winter) of warmte (in de zomer) komt via de ramen naar binnen. Met de keuze voor de juiste binnenzonwering kun je veel energie besparen. Betreft raambekleding springen Duette® Shades van Luxaflex® daar eigenlijk met kop en schouder bovenuit. De honingraatstructuur van deze zonwering zorgt voor een goede warmteregulering in zomer én winter. Deze celstructuur zorgt voor een stilstaande luchtlaag die isolerend werkt. Met de shades bespaar je uiteindelijk 10 tot 46 procent op je energiekosten voor verwarming/verkoeling. En kies je voor Architella® Shades dan leidt dit zelfs tot een nóg hogere isolatiewaarde. Dit is dan ook het meest energie-efficiënte product van Luxaflex®. De cel-in-celconstructie van de Duette® Architella® Shades bestaat uit drie isolerende luchtlagen en biedt het hele jaar door uitstekende isolatie van je woning. Duette® Architella® Shades creëren zacht en diffuus licht in huis en bezitten een aantrekkelijke, gelijkmatig geplooide stijl aan de voor- en achterkant van het product.

 

Luxaflex® kiest voor duurzaam

Ook betreft materialen houdt Luxaflex® altijd rekening met duurzaamheid. Zo vind je in de collectie mooie bamboe materialen met een doeksoort die voor 25 procent uit bamboe bestaat. Een sterke en duurzame grondstof, omdat de plant alleen zonlicht en regenwater nodig heeft om zeer snel te groeien. Dat spaart andere grondstoffen zoals katoen en houtvezel, wat het het ideale alternatief maakt voor steeds schaarser tropisch hardhout. Tot slot is ook het Eternity stoffenassortiment milieuvriendelijk: deze bestaat uit 40 procent gerecyclede polyester materialen.

Verduisterend of transparant?

Als je kiest voor Duette® Shades, kies je niet alleen voor een duurzame regeling van licht en warmte, er valt nog meer te kiezen: Duette® Shades zijn verkrijgbaar in drie transparantieniveaus. Ga je voor lichtdoorlatende shades waar je doorheen kunt kijken, maar die wel privacy bieden, of kies je liever voor verduisterende shades voor de slaapkamer? Je keuze is misschien ook afhankelijk van het type raam en de ruimte. Ook daarvoor is er altijd een oplossing: van een standaard rechthoekig raam al dan niet met een draai-/ kiepraambediening, tot driehoeken, vierhoeken met één of twee schuine zijdes, vijf- en zeshoeken en zelfs ronde ramen. Zo kun je de temperatuur in huis altijd afstemmen op het juiste comfort level. Alle Duette® Shades zijn in mooie Luxaflex® kleuren, diverse dessins en met verschillende bedieningssystemen verkrijgbaar. Voor elke woonsituatie wordt de raambekleding op maat gemaakt en samengesteld.

Luxaflex® adviesweken: 4e Duette® Shades kado

Tot en met 31 oktober 2020 krijg je bij Gommeren het 4e Duette® Shade product kado! Lees meer over deze en andere acties tijdens de Luxaflex Adviesweken of bekijk het Luxaflex inspiratiemagazine!

Wil je meer weten over onze collectie binnenzonwering en welke geschikt zijn voor jouw woonsituatie? We adviseren je graag. Kom langs in de winkel of maak alvast een afspraak.