Allesoverhorren

Wat is het heerlijk om overdag en ’s avonds weer de ramen wagenwijd open te kunnen doen. De straatgeluiden en vogels die fluiten, zorgen voor kleine geluksmomentjes. Tegelijk met het mooie weer laten insecten zich ook weer zien en die hou je natuurlijk liever buiten de deur. Met de horren van Luxaflex® komt er frisse lucht binnen, maar houd je insecten buiten. Dit valt er allemaal te kiezen.

Optimale ventilatie met horren

Met de Luxaflex® horren kun je je huis optimaal ventileren terwijl de horren ervoor zorgen dat vervelende beestjes buiten blijven. Zoek je een hor voor een raam, deur of serre? Doordat de horren op maat worden gemaakt, passen ze in bijna alle maten kozijnen. Je hebt de keuze uit 6 verschillende modellen, die we hieronder voor je op een rijtje zetten.

Alle modellen horren op een rij

  • Een rolhor is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk (dak)raam. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.
  • Een inzetrolhor heeft dezelfde gemakken als een inzethor en rolhor. Dit model heeft als voordeel dat het te monteren is zonder boren en zowel horizontaal als verticaal is te plaatsen.
  • Een Luxaflex® inzethor kan door de geringe inbouwdiepte zowel binnen als buiten en zonder te boren of te schroeven gemonteerd worden. De hor is speciaal voor draaikiep-ramen ontwikkeld.
  • Een vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, omdat hij vlak tegen het kozijn wordt gemonteerd. Er zijn verschillende montage mogelijkheden en dit model is zowel binnen als buiten te plaatsen.
  • Bij onze plissé hordeuren wordt het zwarte of grijze gaas niet opgerold, maar gevouwen. De plissé hordeur Volare is standaard voorzien van een zelfklevende aluminium geleidingsstrip met een minimale hoogte van 3mm. De donkergrijze ketting, voorzien van een fluorescerende markering, valt bij schemering beter op en maakt tevens minder geluid dan zijn voorganger(s).
  • Rolhordeur Sencillo is uniek in haar soort want je kunt de deur op elke gewenste positie stoppen. Door de profieldiepte van slechts 25 mm met vlak gaas is deze deur bijna altijd in de dag te plaatsen. Aan onderzijde is de rolhordeur standaard voorzien van een zelfklevende aluminium geleidingsstrip van 3 mm hoog en ook deze hordeur is voorzien van een donkergrijze ketting voorzien van fluorescerende witte markering waardoor deze bij schemer beter opvalt.

Speciale horren voor hooikoortsklachten

Afhankelijk van het gekozen model kun je kiezen uit verschillende soorten gaas in diverse kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Er is ook speciaal Poll-tex® gaas. Dit filtert pollen uit de lucht waardoor de kans op hooikoorts vermindert.

Kleuren horren

De horren zijn leverbaar in 4 standaardkleuren én zijn uiteraard ook in iedere andere gewenste RAL kleur te maken. De standaard kleuren zijn:
  • Wit (RAL 9010)
  • Creme (RAL 9001)
  • Zilver (RAL 9006)
  • Antraciet (RAL 7016)

Dé specialist op het gebied van horren

Wij zijn de grootste specialist in horren van het A-merk Luxaflex® en bieden de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties. Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Om een perfect eindresultaat te garanderen, komen we altijd zelf bij jou thuis opmeten. Zo wordt elke kans op een foutje geminimaliseerd. Dat meten kun je met een gerust hart aan onze stoffeerders overlaten. Zij hebben voor elke situatie een perfecte oplossing. Wil je meer informatie over onze horren en de mogelijkheden? We adviseren je graag in onze winkel!

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.