Al meer dan 50 jaar maken wij elke woonwens waar!

Wat begon als het verkopen van rollen tapijt vanuit de hal van een woonhuis groeide uit tot een tapijtgroothandel met tientallen tapijten op voorraad en nu onze prachtige interieurwinkel waar je terecht kunt voor persoonlijk interieuradvies.


In 1969 verkochten Lucia en Jan Gommeren vanuit hun woonhuis op de Veemarkt 3 in Roosendaal rollen tapijt. Een jaar later werd er achter het huis een loods gebouwd om de verkoop van hieruit voort te zetten. Omdat ook deze verkoop al snel uit het jasje groeide besloten Lucia en Jan Gommeren een tweede filiaal te openen, op Kade 44. Niet veel later verhuisde het interieurbedrijf van Avalon haar grootouders naar het prachtige pand op Kade 11 in Roosendaal.

Met de overname van het bedrijf door Avalon's ouders Willem en Janny Gommeren in de jaren 80 van de vorige eeuw kreeg de winkel een breder assortiment. Zij introduceerden een afdeling met gordijnstoffen die door eigen coupeuses werden geconfectioneerd.

Toen het in de jaren 90 tijd werd om de gevel van het historische pand grondig aan te pakken, werd ook de collectie opnieuw uitgebreid met een nieuwe productgroep: raamdecoratie. Ook besloten Willem en Janny hun collectie te presenteren middels stalen zodat er meer tijd en aandacht was voor persoonlijk advies en service voor de klanten.

Dit interieuradvies werd met de jaren steeds belangrijker, daarom werd besloten om rond de eeuwwisseling het interieur van de winkel om te gooien. Alle voorraden verdwenen uit de winkel. In plaats daarvan werden in de winkel sfeerhoeken gecreëerd om de klant te inspireren met de laatste woontrends.

Schuif bij ons aan tafel met een kop koffie voor een persoonlijk interieuradvies.

Vertel ons je interieurwensen zodat we ze kunnen vertalen naar de juiste producten voor vloer en raam.

Maak een afspraak bij ons in de winkel of bij u thuis.

In 2018 onderging onze winkel opnieuw een metamorfose toen wij, Hidde en Avalon, het stokje van het familiebedrijf van Avalons ouders overnamen. Onze winkel is nu geheel gericht op interieuradvies. Dat begint al als je over de drempel stapt. Je komt binnen in de inspiratieruimte waar met alle productgroepen sferen zijn gecreëerd zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van onze producten. In het tweede deel van de winkel hangen onze gordijnen. Met meer dan 90 showbanen en ruim 1000 gordijnstalen, allemaal van A-kwaliteit, is er een enorme keuze in gordijnen, voor iedere smaak. En achterin de winkel shop je de mooiste vloeren, waaronder PVC vloeren, tapijt, vinyl, Marmoleum en laminaat.

Ook voor zonwering ben je bij Gommeren Woninginrichting aan het juiste adres. Wij zijn in de regio West-Brabant de enige Luxaflex® Gallery Dealer. Door het slimme bedieningssysteem Powerview® Motorisation zorgen we ervoor dat slim wonen ook binnen jouw handbereik ligt. Met deze innovatie kun je altijd en overal je raamdecoratie bedienen via app, smartphone of tablet. Het systeem is nu ook te koppelen aan Google Home of Amazon Alexa. Hierdoor is het mogelijk raamdecoratie via spraak te besturen. Hoe? Kom het ervaren in onze Luxaflex® Gallery Shop.

Schuif bij ons aan tafel met een kop koffie voor een persoonlijk interieuradvies. Vertel ons je interieurwensen zodat we ze kunnen vertalen naar de juiste producten voor vloer en raam. Met respect voor ieders budget, een enorme hoeveelheid creativiteit en een keur aan stijlen komen we met een interieuradvies en -plan op maat. Zo maken we van ieder huis een klein paleisje!

  • al 50 jaar maken wij elke woonwens waar!

Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.