Gratis dinerbon bijaankopen van1.000,00 of meer.

Slogan logoDat is een goed idee!

Ik wil graag smaak geven aan mijn interieur en ontvang een gratis dinerbon twv 75,00 te besteden bij de lokale horeca.

We nemen op de eerstvolgende openingsdag contact met je op.

Gratis dinerbon ter waarde van 75,00 bij besteding van 1.000,00.

Geef je huis smaak!

Kies voor ons interieuradvies om jouw huis meer smaak te geven en ontvang een gratis Dinerbon ter waarde van 75,00 bij een aankoop vanaf 1.000,00 (niet in combinatie met andere acties).

1

Maak een afspraak.

Vul bovenstaand formulier in en één van onze stylisten neemt contact met je op om een afspraak te plannen, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij ons in de winkel of bij jou thuis.

2

Persoonlijk interieuradvies.

Bespreek al je wensen, stel je vragen en laat je inspireren! En als ons advies resulteert in een aankoop dan krijg je bij akkoord op de offerte boven de 1.000,00 een dinerbon ter waarde van 75,00.

3

Smakelijk genieten

Geniet van je nieuwe smaakvolle interieur en eet smakelijk bij je favoriete lokale restaurant. Hieronder vind je de deelnemende restaurants.

4

Deelnemende restaurants.

Onderstaande restaurants doen mee aan de actie. Nu de lockdown maatregelen wat versoepeld worden, zien we er naar uit om weer iets buiten de deur te kunnen doen. Met de actie combineren we dus drie leuke dingen. Een avondje uit in je favoriete restaurant, een steuntje in de rug van de lokale horecaondernemers en een aankoop bij Gommeren.

Binnenkijkers.

Zoek je inspiratie voor jouw (nieuwe) interieur? Of benieuwd hoe jouw Binnenhuisadviseur kan helpen met de inrichting van je huis? Bekijk dan een van de binnenkijkers!

Woon je in de regio Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch? Dan is Gommeren jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Gommeren jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.